A Pak Machine Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében vállalkozásának fejlesztése, szolgáltatása színvonalának növelése érdekében új eszközök beszerzését valósította meg.

A Pak Machine Kft. versenyképességét növelő eszközbeszerzése

A Pak Machine Kft. a LEADER program keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. 

A projekt azonosító száma: 3410577379 
A szerződött támogatás összege: 4 999 993
A támogatás mértéke (%-ban): 60%
A projekt címe: A Pak Machine Kft. versenyképességét növelő eszközbeszerzése

a projekt tartalmának rövid bemutatása

A Pak Machine Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében vállalkozásának fejlesztése, szolgáltatása színvonalának növelése érdekében új eszközök beszerzését valósította meg.

A Pak Machine Kft. Sárisáp község területén végzi tevékenységét, amely automatizációval, szerelő és tesztelő berendezések komplett kivitelezésével foglalkozik, a vevői igény felmerülésétől a koncepció kidolgozásán át a dokumentáció átadásával bezárólag viszik végig a folyamatot.  Missziójuk, hogy vevőinek olyan megoldásokat tudjon biztosítani, mellyel a minőség és mennyiség kérdéséből nem szükséges a jövőben választaniuk, azok egymással karöltve tudnak járni. Megoldásaikban törekszenek arra, hogy vevőik az általuk épített automata, félautomata gépekkel a legkevésbé legyenek kitéve a manapság kaotikus munkaerő piacnak.

A továbbiakban a projekt részeként beszerzett eszközök (Optimill fúró-marógép, lézervágó, eszterga, kettős köszörű, monitor stb.) segítségükre lesznek ezen tudás kamatoztatásának, és ezáltal vállalkozásuk tovább növeli hatékonyságát. Képesek lesznek önállóan előállítani egyedi alkatrészeket, amelyekre általában heteket, olykor hónapokat kellett várniuk, most akár egy nap alatt rendelkezésükre állhat. Gyorsítják munkájukat, csökkentik kiadásaikat, és mindeközben fontos, hogy környezetkímélőbbé válnak ezáltal, amely igen fontos szempont ebben az iparágban. 

A fejlesztés hatására korszerűsödik az elérhető szolgáltatások színvonala. 

A projekt célja a vidékünkön élők életminőségének javítása, a vállalkozók esélyeinek, és a jólét alapjainak a megteremtése, illetve új fenntartható jövedelemszerzési lehetőségek teremtése.